Τετ-α-τετ Μαρινάκη με Μήτρογλου

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 11.2.2021
Τετ-α-τετ Μαρινάκη με Μήτρογλου

Την ευκαιρία να συζητήσει με τον Κώστα Μήτρογλου εκμεταλλεύτηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, λίγη ώρα πριν από την διεξαγωγή του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη για τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.


Ο ισχυρός άνδρας της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ είχε ολιγόλεπτη κουβέντα με τον Έλληνα επιθετικό, με το κλίμα μεταξύ των δύο ανδρών να είναι εξαιρετικό.

Άλλωστε, έχει ακουστεί πως στο μυαλό του κ. Μαρινάκη είναι να επιστρέψει στο λιμάνι ο «πιστολέρο», όπως συνέβη στο πρόσφατο παρελθόν με τους Βασίλη Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο και Χοσέ Χολέμπας.

Ο Βασίλης Τοροσίδης ήταν από τους ανθρώπους που υποδέχθηκε τον «Μητρογκόλ» στο Καραϊσκάκη, ενώ στη συνέχεια υπήρξαν «πηγαδάκια» με τους Αβραάμ Παπαδόπουλο, Χοσέ Χολέμπας μαζί με τους Παπασταθόπουλο, Μασούρα και Ανδρούτσο με τους οποίους έχουν υπάρξει συμπαίκτες στην Εθνική Ελλάδας.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ