Το 77% θέλει 12 ομάδες και κάτω!

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 10.2.2021
Το 77% θέλει 12 ομάδες και κάτω!
Soccer ball character with vote ballot isolated on white background. 3d illustration

Ολοκληρώθηκε το γκάλοπ της ιστοσελίδας μας gipedo.politis.com.cy στο οποίο οι φίλαθλοι είχαν την ευκαιρία να ψηφίσουν με πόσες ομάδες προτιμούν να διεξάγεται το πρωτάθλημα Α' Κατηγορίας.


Οι επιλογές ήταν α) λιγότερες από 12 ομάδες, β) 12 ομάδες, γ) 14 ομάδες και δ) περισσότερες από 14.


Ο κόσμος έδειξε την αντίθεσή του στο πρωτάθλημα 14 ομάδων καθώς σχεδόν οι μισοί (46%) τάχθηκαν υπέρ των 12 ομάδων, ενώ μεγάλο είναι και το ποσοστό που προτιμά πρωτάθλημα με λιγότερες από 12 ομάδες (31%), με το συνολικό ποσοστό όσων θέλουν 12 ή λιγότερες ομάδες να ανέρχεται στο συντριπτικό 77%.


Μόλις το 16% των ψήφων πήγε στο πρωτάθλημα 14 ομάδων ενώ το 8% προτιμά περισσότερες από 14 ομάδες, κάτι που σημαίνει πως μόνο το 1/4 (23%) από όσους ψήφισαν θέλουν πρωτάθλημα με περισσότερες από 12 ομάδες.




  • Mείνετε συντονισμένοι για το επόμενο γκάλοπ μας το οποίο μπορείτε να βρείτε σε οποιαδήποτε σελίδα της ιστοσελίδας μας, είτε στα δεξιά (από υπολογιστές) είτε στο κάτω μέρος (από κινητά τηλέφωνα).

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ