Δύσκολο εμπόδιο, αλλά…

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 9.2.2021
Δύσκολο εμπόδιο, αλλά…

Πίσω τους άφησαν στη Νέα Σαλαμίνα την ήττα από τον Ολυμπιακό κι ευελπιστούν σήμερα (17:00) κόντρα στην Ομόνοια να επιστρέψουν στα θετικά αποτελέσματα. Ακόμη και μια ισοπαλία απέναντι σε μία από τις διεκδικήτριες του τίτλου δεν θα λογιζόταν ως αποτυχία.


Παρ' όλα αυτά στους ερυθρόλευκους θέλουν να γευτούν ξανά τη χαρά της νίκης. Η τελευταία φορά που πανηγύρισαν ήταν πριν από έναν μήνα, όταν στις 11 Ιανουαρίου κέρδισαν στην έδρα τους την Πάφο (2-0). Από τότε η Νέα Σαλαμίνα πήρε δύο ισοπαλίες (Απόλλων, Εθνικός) και δέχθηκε δύο ήττες (Ανόρθωση, Ολυμπιακός).

Εξάλλου, όπως είναι τα βαθμολογικά δεδομένα, ο κάθε βαθμός είναι σημαντικός για το πού θα καταλήξει η κάθε ομάδα στη φετινή σεζόν. Και στη Νέα Σαλαμίνα θέλουν τους βαθμούς για να κρατηθούν στη μάχη για μία θέση (την έκτη συγκεκριμένα) στο πρώτο γκρουπ κι από την άλλη να δημιουργήσουν τις καλύτερες προϋποθέσεις ενόψει των πλέι οφ ακόμη κι αν βρεθούν στο γκρουπ της διαβάθμισης.

Ο Σάββας Δαμιανού δεν έχει στη διάθεσή του τον Ντανίλο, ο οποίος είναι τιμωρημένος, ενώ δεν υπολογίζει ούτε τον τραυματία Κίσσα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ