Έχει να ανέβει ένα βουνό

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 9.2.2021
Έχει να ανέβει ένα βουνό

Η Ένωση έχει δύσκολο πρόγραμμα μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, αλλά και σε αυτά τα παιχνίδια θα πάει με τη συνταγή των προηγούμενων επιτυχιών. Η ομάδα του Κάρλος Φερέρ έχει να ανέβει ένα ολόκληρο βουνό στα επόμενα τρία παιχνίδια και θα χρειαστεί πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια για να πάρει βαθμούς και να συνεχίσει τη μάχη για την παραμονή.


Συγκεκριμένα, την Πέμπτη θα πάει στο Στέλιος Κυριακίδης για να αντιμετωπίσει την Πάφο, έπειτα θα φιλοξενήσει την Ανόρθωση και μετά θα πάει στο Τσίρειο για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα. Πρώτα όμως η προσοχή είναι στραμμένη αποκλειστικά στον αγώνα της Πέμπτης με την Πάφο. Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στο οποίο η Ένωση θέλει θετικό αποτέλεσμα.

Ο Κάρλος Φερέρ δεν θα έχει στη διάθεσή του για τον αγώνα με την Πάφο τον Μίκαελ Πανός που παίζει στην Ένωση δανεικός από την παφιακή ομάδα και τον Ανδρέα Κυριάκου λόγω καρτών. Οι Μπάλαζιτς και Ενγκό που συμπλήρωσαν και αυτοί κάρτες θα παίξουν με την Πάφο και θα μείνουν εκτός με την Ανόρθωση.

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ