Τι λένε από τη Δόξα για την εξάδα

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 8.2.2021
Τι λένε από τη Δόξα για την εξάδα

Δηλώσεις στην κάμερα της Cablenet πριν από το παιχνίδι με τον Ερμή στο «Αμμόχωστος» παραχώρησε ο αντιπρόεδρος της Δόξας Νίκος Κωνσταντίνου, ο οποίος παρότι η ομάδα του έχει προβάδισμα για την εξάδα, τόνισε πως στόχος της είναι να σφραγίσει το συντομότερο την παραμονή.


Αναλυτικά όσα είπε...


Για το παιχνίδι με τον Ερμή:


«Με βάση την απόφαση για υποβιβασμό τεσσάρων ομάδων το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει και η πίεση θα είναι πολύ μεγαλύτερη από ότι υπολογίζαμε. Βλέπουμε ομάδες από κάτω να μειώνουν τη διαφορά. Είναι σημαντικό παιχνίδι για να ανοίξουμε τη διαφορά ώστε να μην κινδυνέψουμε καθόλου στα πλέι οφ».


Για το αν δεν σκέφτονται πως στα πλέι οφ μπορούν να τους βρουν στο πρώτο γκρουπ:


«Νομίζω τίποτα δεν έχει κριθεί, αναφορικά με την έκτη θέση είναι κομβικής σημασίας το σημερινό παιχνίδι, έχουμε το προβάδισμα αλλά νομίζω ότι οι συνδιεκδικητές της εξάδας... είναι τόσο μικρές οι διαφορές που εύκολα μπορεί να γίνει ανατροπή. Στόχος μας είναι να κρατήσουμε μια σημαντική διαφορά ασφαλείας ώστε να σφραγίσουμε την παραμονή μας όσο το δυνατόν πιο νωρίς».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ