Σοβαρά και προσγειωμένα

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 8.2.2021
Σοβαρά και προσγειωμένα

Χαμήλωσε τους τόνους και συνεχίζει τη σκληρή δουλειά ο Κάρλος Φερέρ, που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις μέσα στο 2021, μετά τις σημαντικότατες νίκες της Ένωσης που ξανάβαλαν τους βυσσινί στο παιχνίδι της παραμονής.


Ο Ισπανός τεχνικός γνωρίζει πως ο δρόμος είναι μακρύς και δύσκολος και γι' αυτό άπαντες κοιτούν τη συνέχεια σοβαρά και προσγειωμένα. Ο Ισπανός κόουτς, μαζί με τους παίκτες του, στρώθηκαν στη δουλειά γιατί τους περιμένει πολύ δύσκολο πρόγραμμα.


Η νίκη επί του Ερμή ανέβασε κατακόρυφα την ψυχολογία της Ένωσης και το κλίμα στο «Τάσος Μάρκου» είναι πάρα πολύ καλό. Πάνω σε αυτό ο Κάρλος Φερέρ στηρίζει πολλά ενόψει και της αναμέτρησης της Πέμπτης εκτός έδρας με την Πάφο.

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ