Γουστάρει στο φινάλε!

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 7.2.2021
Γουστάρει στο φινάλε!

Από τις 27 Νοεμβρίου περίμεναν οι φίλοι του Ολυμπιακοί να πανηγυρίσουν ξανά νίκη. Από τότε πέρασαν δέκα παιχνίδια (επτά ήττες και τρεις ισοπαλίες) και ό,τι κτίστηκε στην αρχή της χρονιάς πήγαινε να χαλάσει.


Όλα αυτά φυσικά μέχρι το βράδυ της Παρασκευής, όταν στο θετικότατο ντεμπούτο του Τσέντομιρ Γιανέφσκι στον πάγκο, η ομάδα της Λευκωσίας επανήλθε στα νικηφόρα αποτελέσματα, και μάλιστα το πέτυχε με καλή εμφάνιση – κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο -, αλλά παράλληλα και με τον… δικό της τρόπο. Τι εννοούμε; Για έκτη φορά οι μαυροπράσινοι χτυπούν στο φινάλε.


Ουσιαστικά, από τις οκτώ νίκες που έχει ο Ολυμπιακός, μόνο σε δύο περιπτώσεις κρίθηκαν με γκολ πριν από το τελευταίο δεκαπεντάλεπτο των αγώνων (σ.σ. με ΑΠΟΕΛ και Καρμιώτισσα). Στα υπόλοιπα, το συγκρότημα του Τακτακαλά ευτύχησε να πετύχει νικητήριο τέρμα (ή τέρματα) λίγο πριν από το τελικό σφύριγμα.


Με την Ένωση, ο Γκουστάβο έκανε το 2-1 στο 77’, ενώ ο ίδιος παίκτης σκόραρε και κόντρα στην Πάφο στο 76’ για να σημειώσει το 2-0 (σ.σ. 2-1 το τελικό αποτέλεσμα). Ο Φαν Κέσελ έδωσε το τρίποντο κόντρα στον Ερμή (1-0) με γκολ στο 80΄, καθώς και κόντρα στον Εθνικό (3-1) με δύο γκολ στο 83’ και 90+3’ (πεν.). Στον αγώνα κόντρα στην Ομόνοια, ο Μανρίκε πέτυχε το μοναδικό τέρμα στη νίκη με 1-0 στο 80’, στο ίδιο χρονικό σημείο που ο Μάντζης διαμόρφωσε το 2-1 στο προχθεσινό παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα.


Δηλαδή, σχεδόν τα μισά γκολ του Ολυμπιακού επιτεύχθηκαν στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο. Συγκεκριμένα, τα εννέα από τα 21 ήρθαν από το 75’ και μετά (47,4%).

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ