«Η αλήθεια ξαφνιάστηκα…»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 7.2.2021
«Η αλήθεια ξαφνιάστηκα…»

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Πάφου έκανε ο Στηβ Κωνσταντινίδης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της παφιακής ομάδας.


Αν ήταν ξαφνική η απόφαση για τον ίδιο για ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας: «Η αλήθεια ναι καθώς δεν ήρθα για τη θέση του προπονητή, αλλά για υποστήριξη προς το Dyma. Η ομάδα χρειαζόταν κάποιον που να τη γνωρίζει, όπως και τους παίκτες και αυτός ήμουν εγώ. Όταν, λοιπόν, μου έγινε η πρόταση ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον για εμένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να ηγηθώ της Πάφος FC και φυσικά θα κάνω ό,τι μπορώ για να επιτύχει η ομάδα».


Πόσο αισιόδοξος είσαι για τη συνέχεια: «Πρέπει να κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, τώρα έχουμε μπροστά μας μία πολύ καλή ομάδα, την ΑΕΛ, αλλά το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε στους παίκτες όλη την εβδομάδα είναι πως σεβόμαστε, αλλά δε φοβόμαστε τους αντιπάλους και θα παλέψουμε σίγουρα. Όλες μου οι ομάδες έχουν αυτό το χαρακτηριστικό, θα παλέψουμε κάθε αγώνα ως το τελευταίο λεπτό».


 

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ