«Πολύ καλός ο Γιώργος Νικολάου»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 5.2.2021
«Πολύ καλός ο Γιώργος Νικολάου»

Την απόδοση της διαιτησίας του αγώνα Ένωση-Ερμής (1-0) σχολιάζει ο συνεργάτης της εκπομπής «Derby» του ΠΟΛΙΤΗ 107.6, πρώην διεθνής διαιτητής Νίκος Σάββα, μέσα από το gipedo.politis.com.cy.


Αναλυτικά όσα αναφέρει:


Πολύ καλός ο Γιώργος Νικολάου. Ενιαία εφαρμογή κανονισμών. Στο πρώτο ημίχρονο έδωσε πέντε κίτρινες κάρτες μέχρι το 26' και στο δεύτερο έδωσε ακόμη δύο.


Στο 2' ο Ερμής ζητά πέναλτι για χέρι αμυντικού της Ένωσης το οποίο είναι σε αφύσικη θέση αλλά τη στιγμή που ο Μέιρα εκτελεί το φάουλ υπάρχουν τρεις ποδοσφαιριστές του Ερμή σε θέση οφσάιντ και οι δύο συμμετέχουν στη φάση.


Στο 32' η Ένωση ζητά παρέμβαση VAR για πιθανή παράβαση χέρι παίκτη του Ερμή. Ο παίκτης βρίσκεται εκτός της περιοχής, ενώ η μπάλα κτυπά πρώτα στο σώμα του και μετά στο χέρι του. Σωστά δεν έχει δοθεί.


Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ