Ζητείται ακόμη ένα «όχι»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 3.2.2021
Ζητείται ακόμη ένα «όχι»

Μετά την Ομόνοια, τον Απόλλωνα και την Ανόρθωση και ο ΑΠΟΕΛ τάχθηκε δημόσια κατά της ψήφισης της τροποποίησης της προκήρυξης του πρωταθλήματος σε σχέση με τον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβαστούν, γεγονός που ίσως διαφοροποιήσει το σκηνικό ενόψει της αυριανής συνεδρίας του διοικητικού συμβουλίου της ΚΟΠ.


Αυτό που απομένει για να μην πληγωθεί περαιτέρω η αξιοπιστία του κυπριακού ποδοσφαίρου είναι ένα ακόμη «όχι» ώστε να μην υπάρξουν ουσιαστικές αλλαγές στους κανονισμούς μεσούσης της σεζόν.


Για να περάσει το αίτημα της κατάργησης του απευθείας υποβιβασμού και παραμονή των ομάδων σε 14 και την επόμενη χρονιά, χρειάζονται 17 θετικές ψήφοι από τις συνολικά 21, κάτι που σημαίνει πως απαιτείται ακόμη μία αρνητική ψήφος για να στηθεί… μπλόκο. Ανόρθωση, Απόλλωνας και Ομόνοια είναι οι τρεις ομάδες που –θυμίζουμε– ξεκαθάρισαν στη γενική συνέλευση πως είναι ενάντια στα σχέδια των υπολοίπων, όμως από τις συζητήσεις που έγιναν στη συνέλευση δεν είχαν βρεθεί οι άλλες δύο ομάδες που χρειάζονταν να ψηφίσουν επίσης αρνητικά.


Στο πλευρό των τριών ομάδων τάσσεται πλέον και ο ΑΠΟΕΛ, ενώ υπάρχει μεγάλο ερωτηματικό για το τι θα πράξει η Πάφος. Στη χθεσινή του ανακοίνωση ο ΑΠΟΕΛ έκανε συγκεκριμένη εισήγηση για τον τρόπο συνέχισης του μαραθωνίου. Απευθύνει μάλιστα κάλεσμα προς τις άλλες ομάδες να υποστηρίξουν τη δική του πρόταση. Σε περίπτωση, τονίζεται, που υπάρξει άλλη εισήγηση πιο δίκαια από τη δική τους, «θα την υποστηρίξουμε με σθένος στο πλαίσιο του ευ αγωνίζεσθαι» (διαβάστε ΕΔΩ με λεπτομέρειες την εισήγηση του ΑΠΟΕΛ).

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ