Μα... λόγω εσάς χρειάζονται τα 4/5!

ΕΥΤΥΧΙΟΣ ΓΙΑΞΗΣ Δημοσιεύθηκε 2.2.2021
Μα... λόγω εσάς χρειάζονται τα 4/5!

Επιχειρούν να αλλοιώσουν το πρωτάθλημα και ζητάνε και τα ρέστα από αυτούς που προσπαθούν να σώσουν την αξιοπιστία του!


Ο Κώστας Χριστοδούλου «Καραβίδας» παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του στον Active έξαλλος, όχι μόνο με όσες μεγάλες ομάδες τάσσονται κατά του αιτήματος για τροποποίηση της προκήρυξης και διατήρηση των 14 ομάδων και για τη νέα σεζόν, αλλά κι επειδή... απαιτούνται τα 4/5 των ψήφων για να περάσει το εν λόγω αίτημα.


Το χαρακτήρισε μάλιστα σκάνδαλο (!!!) που δεν αρκεί μια απλή πλειοψηφία και χρειάζονται τα 4/5 των ψήφων, προσθέτοντας: «Εξετάζει όλα τα δεδομένα ο νομικός μας σύμβουλος και να είστε σίγουροι ότι θα υπάρχει αντίδραση. Να είστε σίγουροι ότι το καλοκαίρι που έρχεται θα γίνει μεγάλη επανάσταση στον χώρο του ποδοσφαίρου και θα το δείτε».


Μα, κύριε Χριστοδούλου, δεν αντιλαμβάνεστε πως ΑΚΡΙΒΩΣ για αυτόν τον λόγο χρειάζονται τα 4/5 των ψήφων;


Δεν αντιλαμβάνεστε πως είναι λόγω των όσων γίνονταν από εσάς τους παράγοντες τα προηγούμενα χρόνια, που έγινε η εν λόγω καταστατική αλλαγή, ώστε να μην μπορεί να τροποποιηθεί με το παραμικρό η προκήρυξη;


Υπενθυμίζουμε ανακοίνωση της ΚΟΠ τον Μάιο του 2015:


«Σε σημερινή Έκτακτη Καταστατική Συνέλευση της ΚΟΠ, ψηφίστηκαν οι καταστατικές αλλαγές που προτάθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας. Σύμφωνα με την Καταστατικές αλλαγές, για να προκύψει οποιαδήποτε αλλαγή σε προκήρυξη οποιουδήποτε Πρωταθλήματος, θα πρέπει να ψηφιστεί από πλειοψηφία 4/5 των παρόντων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ».


Μάλιστα, σύμφωνα με τον αείμνηστο πρόεδρο της ΚΟΠ Κωστάκη Κουτσοκούμνη, η αλλαγή αυτή έγινε «για να διασφαλίζεται πως δεν θα προκύπτουν αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής των Πρωταθλημάτων, μετά που αυτά προκηρύσσονται».


Με λίγα λόγια η ΚΟΠ (πολύ σωστά) τροποποίησε το καταστατικό ώστε να σταματήσει το φαινόμενο των συνεχών τροποποιήσεων της προκήρυξης. Κι ακόμη κι έτσι κινδυνεύει να τροποποιηθεί ξανά!


Σκεφτήκατε λοιπόν να χρειαζόταν (όπως και τότε) μια απλή πλειοψηφία για τροποποίηση προκήρυξης; Αυτό θα σήμαινε πως θα περνούσε οποιαδήποτε αλλαγή με μόλις 11/21 ψήφους, δηλαδή ακόμη κι αν ήταν αντίθετες και οι έξι μεγάλες ομάδες με τον περισσότερο κόσμο, ίσως ακόμη κι αν διαφωνούσαν... οι πρώτες δέκα ομάδες του πρωταθλήματος (όπως βεβαίως δεν θα 'ταν σωστό να αποφασίζουν κι αυτές μόνες τους).


Λυπόμαστε αν ενοχλεί αλλά το ότι απαιτούνται τα 4/5 των ψήφων μας σώζει από τα πολύ χειρότερα...

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ