Έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 2.2.2021
Έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο

Αβέβαιο είναι το κατά πόσο θα προλάβει η Πάφος να βρει τον αντικαταστάστη του Ντμίτρι Μιχαϊλένκο τόσο σύντομα ώστε να είναι σε θέση να καθοδηγήσει την ομάδα στον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΛ.


Γι' αυτό και ο Στιβ Κωνσταντινίδης είναι... έτοιμος για κάθε ενδεχόμενο.


Ο Αγγλοκύπριος αθλητικός διευθυντής της ομάδας που έχει αναλάβει προσωρινά τις προπονήσεις, πιθανότατα να βρίσκεται στον πάγκο στο παιχνίδι με τους γαλαζοκίτρινους αν και επί της παρούσης όλα είναι ανοιχτά.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ