Πυρ και μανία στο Παραλίμνι

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 1.2.2021
Πυρ και μανία στο Παραλίμνι

Η Ένωση θα προχωρήσει σε καταγγελία της διαιτησίας και των υπευθύνων του VAR στον αγώνα με τη Δόξα. Οι Παραλιμνίτες πνέουν μένεα κυρίως για το πέναλτι που δόθηκε στη Δόξα το οποίο ουσιαστικά έκρινε και τον αγώνα στο Μακάρειο. Τόσο ο προπονητής Κάρλος Φερέρ όσο και ο εκπρόσωπος των βυσσινί Κωνσταντίνος Φάνου εξέφρασαν την απογοήτευσή τους για τη διαιτησία και έστειλαν τα δικά τους μηνύματα.


Με ανάρτησή του ο κ. Φάνου αναφέρει μεταξύ άλλων: «Και τώρα με απόλυτη ηρεμία και ψυχραιμία τα ίδια θα έλεγα... όταν φύγω θα φύγω περήφανος και καθαρός... Ψηλά το κεφάλι όλοι γιατί αυτό αρμόζει σε κάθε Ενωσίτη. Δεν χάσαμε ευκαιρίες, την ψυχραιμία μας χάσαμε με αυτά που έγιναν. Εγώ όπως ήρθα θα φύγω από τον χώρο του ποδοσφαίρου, περήφανος και κανονικός άνθρωπος. Είδατε όλοι τι έγινε, ο καθένας παίρνει τις αποφάσεις του και κρατάει τη στάση που θέλει να κρατήσει».


Ύστερα και την ήττα από τη Δόξα, που ήταν η δεύτερη συνεχόμενη μετά την ήττα από την Ομόνοια, η ομάδα έμεινε στους 21 βαθμούς και σε δύσκολη βαθμολογική θέση. Ακολουθεί το παιχνίδι της Πέμπτης με τον Ερμή στο «Τάσος Μάρκου», όπου η Ένωση θέλει μόνο νίκη.

Tags

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ