«Γι’ αυτό είμαι εκνευρισμένος...» - Τι είπε για Κβλιτάια ο Σπιλέφσκι

Δημοσιεύθηκε 10:06 μμ
«Γι’ αυτό είμαι εκνευρισμένος...» - Τι είπε για Κβλιτάια ο Σπιλέφσκι

Oι δηλώσεις από τον προπονητή του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι, μετά τη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας.

Για τον αγώνα: «Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε τους τρεις βαθμούς. Ξεκινήσαμε πολύ καλά με καλούς συνδυασμούς. Παίζαμε γρήγορα και ήμασταν επικίνδυνοι. Σκοράραμε γκολ και δεν κατάλαβα γιατί δεν μέτρησε το τρίτο γκολ. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ. Δεν σκοράραμε άλλο και κρατήσαμε ζωντανό τον αντίπαλο. Από ένα λάθος δεχθήκαμε γκολ. Αυτό ξαναέγινε στα τρία τελευταία γκολ που δεχθήκαμε. Για αυτό είμαι εκνευρισμένος αλλά και για το ότι δεν σκοράραμε για να τελειώσουμε το παιχνίδι. Είμαστε σε διαδικασία ανάπτυξης. Οι ποδοσφαιριστές είναι και αυτοί άνθρωποι όμως έχουν πολύ μεγάλες προοπτικές για να πάνε μακριά. Θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια να έχουμε για 90 λεπτά υψηλή απόδοση».

Για τον Κβιλιτάια, που αποχώρησε τραυματίας: «Ήταν άτυχος δέχθηκε κλωτσιά χαμηλά στο πόδι. Ευτυχώς δεν φαίνεται να κάτι σοβαρό. Για το παιχνίδι του Κυπέλλου της Τετάρτης δεν θα μπορεί να μας βοηθήσει όμως με την ΑΕΚ ευελπιστώ να μας βοηθήσει στο παιχνίδι στη Λάρνακα».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ