Τι είπαν οι προπονητές για την ισοπαλία στο Ένωση-Εθνικός

Δημοσιεύθηκε 8:14 μμ
Τι είπαν οι προπονητές για την ισοπαλία στο Ένωση-Εθνικός

Οι δηλώσεις των προπονητών από τον αγώνα ανάμεσα στον Εθνικό και τη Νέα Σαλαμίνα.

Εθνικός – Νταβίντ Μπαντία: «Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε περισσότερα γκολ, αλλά στο τέλος με τις αναγκαστικές αλλαγές, για να αποφύγουμε τραυματισμούς και επίσης ένα λάθος που έγινε στο γκολ που δεχτήκαμε, τελειώσαμε στο 1-1. Το μόνο θετικό είναι ότι δεν χάσαμε. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε».

Ένωση - Νταμίρ Κάναντι: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Είχαμε και μία κόκκινη κάρτα. Η ομάδα μας ήθελε τη νίκη. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με τον τρόπο που παίξαμε. Δεν βρήκαμε ευκαιρίες, ο τερματοφύλακας μας έκανε κάποιες τρομερές αποκρούσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε αλλαγές και διορθώσαμε κάποια πράγματα. Θέλαμε τη νίκη, όμως και με την ισοπαλία είμαστε ικανοποιημένοι. Είχαμε αρκετές απουσίες και γι’ αυτό το λόγο είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Έχω μεγάλο σεβασμό στην Ένωση και πιστεύω ότι θα βρούμε τον τρόπο να κερδίσουμε τέτοια παιχνίδια στη συνέχεια».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ