Έχασε αλλά μπορεί για ανατροπή ο Παρνασσός

Δημοσιεύθηκε 6:37 μμ
Έχασε αλλά μπορεί για ανατροπή ο Παρνασσός

Την ήττα με 35-31 δέχθηκε ο Παρνασσός στον πρώτο του αγώνα στο Αζερμπαϊτζάν απέναντι στη Kur, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του EHF European Cup 2024-25.

Η ομάδα του Στροβόλου έδειξε ότι μπορεί να κοντράρει την αντίπαλό του και θα επιδιώξει την ανατροπή στον δεύτερο αγώνα που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 15:00, επίσης στο Αζερμπαϊτζάν.

Οι δυο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα με τον Παρνασσσό να κλείνει με προβάδισμα το πρώτο ημίχρονο (17-16), ενώ πριν από το τελευταίο πεντάλεπτο της αναμέτρησης εναλλασόταν η ομάδα που ήταν μπροστά.

Στο 56' με το γκολ του Τζούβα για λογαριασμό του Παρνασσού, η διαφορά ήταν μόλις στο ένα τέρμα (30-31), με τη Kur να πετυχαίνει στη συνέχεια τρία διαδοχικά τέρματα. Στο 59' ήρθε το γκολ από τον Χατζηδάκη, για να σχηματιστεί λίγο αργότερα το τελικό 35-31 για την ομάδα του Αζερμπαϊτζάν.

Για την ομάδα του Σάββα Ζωγράφου πρώτος σκόρερ με εφτά γκολ ήταν ο Βασίλης Δημοσθένους.

Παρνασσός: Πούμος, Δημοσθένους 7, Οέντα 2, Μπαμπατζανίδης, Χατζηδάκης 5, Στούμπης 1, Ζούρεκ 4, Χριστοδούλου, Λάσκος 5, Χατζησάββα 3, Καψής, Ρούσσος, Ευδοξίου, Τζούβας 1, Θεοφάνους, Κορκολής 4

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ