ΑΕΚ: Με 4.000 κόσμο η Ένωση στις Σέρρες

Δημοσιεύθηκε 26.10.2024
ΑΕΚ: Με 4.000 κόσμο η Ένωση στις Σέρρες
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της αστυνομίας, το γήπεδο των Σερρών θα γίνει... Νέα Φιλαδέλφεια στο ματς της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό (26/10), με 4.000 κόσμου να έχει προμηθευτεί το εισιτήριό του.

Ο Πανσερραϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Superleague (26/10,20:00), με την Ένωση να έχει φτάσει στις Σέρρες χωρίς να αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Ο Ματίας Αλμέιδα και οι παίκτες του, που έτυχαν θερμής υποδοχής από τους κατοίκους της πόλης, θα έχουν τον κόσμο στο πλάι τους σε αυτήν την εκτός έδρας αναμέτρηση, καθώς οι φίλαθλοι των Κιτρινόμαυρων ανταποκρίθηκαν και προμηθεύτηκαν τα εισιτήριά τους για το παιχνίδι.

Η αστυνομία εκτίμησε ότι θα δώσουν το «παρών» 4.000 υποστηρικτές της ΑΕΚ στ Δημοτικό Στάδιο των Σερρών, με την ομάδα να ενημερώνει για το πώς μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο.

gazzetta.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ