Ξέσπασε η Λούτον για ρατσιστική επίθεση σε ποδοσφαιριστή της

Δημοσιεύθηκε 2:17 μμ
Ξέσπασε η Λούτον για ρατσιστική επίθεση σε ποδοσφαιριστή της
Μια νέα ρατσιστική επίθεση έλαβε χώρα στην Αγγλία με θύμα τον ποδοσφαιριστή της Λούτον, Ελάιζα Αντεμπάγιο, προκαλώντας την οργισμένη αντίδραση της ομάδας του!

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της αναμέτρησης κόντρα στη Σάντερλαντ, ο Αντεμπάγιο ήταν εκείνος που σκόραρε στην ήττα της Λούτον με 1-2, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να δεχθεί επιθετικά μηνύματα, ρατσιστικής φύσεως, στον προσωπικό του λογαριασμού στο Instagram.

Άμεση ήταν η αντίδραση του αγγλικού συλλόγου, ο οποίος στήριξε τον ποδοσφαιριστή της και κατήγγειλε το περιστατικό στις Αρχές και στην Meta, ενώ εξέδωσε και ανακοίνωση προς τον αποστολέα του εν λόγω μηνύματος, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως «αν έχεις τα κότσια, έλα στο Kenilworth Road και πες του το στη μούρη, σε προκαλούμε», αποκαλώντας τον παράλληλα δειλό!

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει η Λούτον, ο Αντεμπάγιο είχε πέσει ξανά θύμα ρατσιστικής επίθεσης μέσω των social media πριν από έναν χρόνο!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λούτον:

«Δώδεκα μήνες πριν ο Ελάιζα Αντεμπάγιο έγινε θύμα ρατσιστικής επίθεσης στα social media. Ένα κύμα από χυδαία μηνύματα γέμισαν τον λογαριασμό του. Έναν χρόνο μετά αυτό συνέβη ξανά. Στις 8:28 το βράδυ της Τετάρτης ένας λογαριασμός στο Instagram στο Ηνωμένο Βασίλειο έστειλε μήνυμα στον Ελάιζα με ρατσιστικό σχόλιο.

Αφού μας ενημέρωσε ο Ελάιζα μετά το παιχνίδι με τη Σάντερλαντ, στο οποίο σκόραρε το πρώτο του γκολ στη χρονιάς, αναφέραμε το περιστατικό στην αστυνομία και μετά στη Meta. Τώρα το συμβάν βρίσκεται υπό διερεύνηση. Όπως ακριβώς είπαμε έναν χρόνο πριν και όπως κάνουμε πάντα όταν παίκτης ή μέλος της ομάδας γίνεται θύμα τέτοιας συμπεριφοράς, θα στεκόμαστε δίπλα τους.

Προς τον δειλό που έστειλε μήνυμα στον Ελάιζα. Ξέρουμε ποιος είσαι και εσύ ξέρεις ποιος είσαι. Δεν είσαι ένας ανώνυμος λογαριασμός που δυστυχώς έχουμε συνηθίσει να αναφέρουμε τα τελευταία χρόνια. Αλλά αν έχεις τα κότσια, έλα στο Kenilworth Road και πες του το στη μούρη. Σε προκαλούμε. Αν το κάνεις, θα βρεις απέναντί σου όλο τον σύλλογο να στέκεται δίπλα στον παίκτη».

sdna.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ