Μαρέσκα: «Περίμενα περισσότερα από τον Ρις Τζέιμς σε θέματα ηγεσίας»

Δημοσιεύθηκε 3:45 μμ
Μαρέσκα: «Περίμενα περισσότερα από τον Ρις Τζέιμς σε θέματα ηγεσίας»
O προπονητής της Τσέλσι, μίλησε για την συνομιλία που είχε με τον Ρις Τζέιμς, τονίζοντας ότι θέλει να δει περισσότερα από τον έμπειρο μπακ σε θέματα ηγεσίας στα αποδυτήρια.

«Μίλησα μαζί του και περίμενα περισσότερα από αυτόν όσον αφορά την ηγεσία ως αρχηγός της ομάδας, τόσο μέσα στα αποδυτήρια όσο και για διάφορα πράγματα που αφορούν την ομάδα.

Τα πάει καλά, προοδεύει, αλλά από την Ρις περίμενα περισσότερα και σε επίπεδο ηγεσίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Τσέλσι για τον έμπειρο μπακ που πρόσφατα επέστρεψε σε αγωνιστική δράση.

sdna.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ