Μετά τους Σαουδάραβες και το MLS θέλει τον Ντε Μπρόινε

Δημοσιεύθηκε 2:00 μμ
Μετά τους Σαουδάραβες και το MLS θέλει τον Ντε Μπρόινε
Ολοένα και αυξάνονται οι... μνηστήρες για τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, αφού ο Βέλγος χαφ ακόμη δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Μάντσεστερ Σίτι.

Η συμφωνία του έμπειρου μεσοεπιθετικού με τους «Πολίτες» ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2025 και τα σενάρια για το μέλλον του Ντε Μπρόινε έχουν «φουντώσει», αφού πλέον στο... παιχνίδι μπαίνει και το MLS.

Εκτός από το μεγάλο ενδιαφέρον που υπάρχει από ομάδες της Σαουδικής Αραβίας, πλέον ο Ντε Μπρόινε έχει δεχθεί κρούση και από την Σαν Ντιέγκο FC, που από την επόμενη σεζόν θα είναι η νέα ομάδα του MLS.

Η νεοσύστατη ομάδα θέλει να κάνει δυναμική είσοδο στο αμερικανικό πρωτάθλημα και ο Ντε Μπρόινε θα αποτελούσε το μεγάλο της αστέρι, εφόσον πειστεί να μετακομίσει στις ΗΠΑ.

Για την ώρα ο Βέλγος χαφ δεν έχει πάρει την οριστική απόφαση για το μέλλον του, όμως όσο το συμβόλαιό του θα πλησιάζει στο τέλος του θα φουντώνουν και τα σενάρια για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

sdna.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ