Να συνεχίσει από εκεί που έμεινε στο πρωτάθλημα

ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ Δημοσιεύθηκε 2:57 μμ
Να συνεχίσει από εκεί που έμεινε στο πρωτάθλημα
Να πετύχει τρίτη σερί νίκη και να εδραιωθεί στις ψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα θα επιδιώξει η ΑΕΚ στο κυριακάτικο (20/10) ντέρμπι με την Ανόρθωση, στον απόηχο των όσων συνέβησαν τα προηγούμενα 24ωρα (απαγόρευση μετακίνησης οπαδών της Ανόρθωσης, υβριστικά συνθήματα στα γραφεία του Άντρου Καραπατάκη, ανακοινώσεις και από τα δύο σωματεία).

Παράλληλα, στο παιχνίδι αυτό πάντοτε το γόητρο έχει τεράστια σημασία, ανεξάρτητα από την βαθμολογική θέση και την αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων, αφού θεωρείται το μεγάλο τοπικό ντέρμπι της Λάρνακας.

Ως εκ τούτου, η ΑΕΚ έχει πολλούς λόγους να θέλει το τρίποντο, λαμβάνοντας υπόψη και την ζημιά που είχε πάθει τον περασμένο Μάιο από την Ανόρθωση, μέσα στην «Αρένα», δεχόμενη την ισοφάριση στην τελευταία φάση του αγώνα, ένα αποτέλεσμα που στο τέλος της ημέρας αποδείχθηκε καταστροφικό για τους κιτρινοπράσινους στην προσπάθειά τους να κατακτήσουν τον περσινό τίτλο. Η ΑΕΚ κυνηγά το τρίποντο στην έδρα της έπειτα από έξι ολόκληρους μήνες, αφού η τελευταία φορά που πανηγύρισε νίκη μέσα στην «Αρένα» ήταν στις 21 περασμένου Απριλίου (2-0 την Ομόνοια).

Φέτος, σε τρία επίσημα ματς, ένα ευρωπαικό και δύο πρωταθλήματος, μετρά δύο ήττες και μία ισοπαλία… Η προετοιμασία της ΑΕΚ ολοκληρώνεται με προπόνηση το απόγευμα του Σαββάτου, με τον Χένινγκ Μπεργκ να μην υπολογίζει τους τραυματίες Ναούμ και Λέδες και τον τιμωρημένο Καμπρέρα. Την πιθανή ενδεκάδα θ’ απαρτίζουν οι Αθανασιάδης, Εκπολό, Γκαρσία, Μιλίσεβιτς, Ρομπέρζ, Πονς, Ρόντεν, Αιτόρ, Γκάμα, Φαράζ και Σολ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ