BINTEO: Η Λίβερπουλ πέρασε την πρόκληση της Τσέλσι και παραμένει στην κορυφή

Δημοσιεύθηκε 8:43 μμ
BINTEO: Η Λίβερπουλ πέρασε την πρόκληση της Τσέλσι και παραμένει στην κορυφή

Στην 8η αγωνιστική της Premier League, η Λίβερπουλ ήταν εκείνη που τελικά αναδείχθηκε νικήτρια από την εντός έδρας αναμέτρηση με την Τσέλσι, την οποία κέρδισε με 2-1. ΟΙ Λονδρέζοι έβαλαν δύσκολα στους γηπεδούχους, όμως με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Τζόουνς, οι κόκκινοι ξεπέρασαν τις προκλήσεις και πήραν το τρίποντο.

Το ματς

Η Τσέλσι πατούσε καλύτερα στο γήπεδο κατά την διάρκεια των πρώτων λεπτών της αναμέτρησης. Η κατοχή άνηκε στους Λονδρέζους, οι οποίοι κυκλοφορούσαν με ευκολία τη μπάλα έξω από την περιοχή της Λίβερπουλ, με τους "κόκκινους" να επιχειρούν να χτυπήσουν στην κόντρα δίχως όμως αποτέλεσμα.

Παρόλα αυτά, από το 20ο λεπτό και μετά η άμυνα των "μπλε" έμεινε εκτεθειμένη σε δύο περιπτώσεις. Στην πρώτη ο Σαλάχ δεν πήρε το πέναλτι που ζήτησε όταν έπεσε μετά από μαρκάρισμα, αλλά στη δεύτερη ο Αιγύπτιος σούταρε και η μπάλα κατέληξε στον Τζόουνς, τον οποίο ανέτρεψε έπειτα ο Κόλγουιλ. Ο Σαλάχ στη συνέχεια άνοιξε το σκορ, εκτελώντας ιδανικά από την άσπρη βούλα.

Η ομάδα του Μαρέσκα θέλησε να αντιδράσει, ωστόσο ήταν φανερό πως είχαν απορρυθμιστεί οι ποδοσφαιριστές του αφότου δέχθηκαν το τέρμα. Μάλιστα, λίγο πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο ο Τζόουνς βρέθηκε σε επικίνδυνη θέση και κέρδισε ξανά πέναλτι μετά από ανατροπή του από τον Σάντσες, ωστόσο αυτή η απόφαση ήταν προσωρινή, αφού μετά από υπόδειξη του VAR ο διαιτητής ανακάλεσε την απόφασή του.

Στο δεύτερο μέρος, η Τσέλσι δεν άφησε στιγμή να πάει χαμένη, με τον Τζάκσον να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας της Λίβερπουλ, με αποτέλεσμα να βρεθεί σε θέση τετ-α-τετ με τον Κέλεχερ, τον οποίο κέρδισε για το 1-1. Βέβαια, η ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ δεν άφησε αναπάντητο το γκολ. Στο 51' ο Σαλάχ έκανε μία επιθετική προσπάθεια και μοίρασε στον ελεύθερο Τζόουνς, με τον Άγγλο να στέλνει με ψυχραιμία τη μπάλα στο πλεκτό, δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Αυτό το προβάδισμα το υπερασπίστηκε με σθένος η ομάδα του Σλοτ και πανηγύρισε στο τέλος του αγώνα τη νίκη, η οποία την έστειλε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Λίβερπουλ: Κέλεχερ, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κονατέ, Βαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Τζόουνς, Γκράβενμπερχ, Σόμποσλαϊ, Σαλάχ, Ζότα (30' Νούνιες), Χάκπο

Τσέλσι: Σάντσες, Τζέιμς, Αντραραμπιόγιο, Λέβι, Γκουστό, Καϊσέδο, Λάβια, Μαντουέκε, Πάλμερ, Σάντσο, Τζάκσον

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής

Τότεναμ - Γουέστ Χαμ 4-1 (36' Κουλουσέβσκι, 52' Μπισουμά, 55' αυτ. Αρεολά, 60' Σον / 18' Κούντους)

Σαουθάμπτον - Λέστερ 2-3 (8' Άρτσερ, 28' Αρίμπο / 65' Μπουονανότε, 74' πεν. Βάρντι, 90+8' Αγιού)

Νιουκάστλ - Μπράιτον 0-1 (35' Γουέλμπεκ)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπρέντφορντ 2-1 (47' Γκαρνάτσο, 62' Χόιλουντ / 45+5' Πίνοκ)

Ίπσουιτς - Έβερτον 0-2 (17' Εντιαγέ, 40' Κιν)

Φούλαμ - Άστον Βίλα 1-3 (5' Χιμένες / 9' Ρότζερς, 60' Γουότκινς, 69' αυτ. Ντιόπ)

Μπόρνμουθ - Άρσεναλ 2-0 (70' Κρίστι, 79' πεν. Κλάιφερτ)

Γουλβς - Μάντσεστερ Σίτι 1-2 (7' Λάρσεν/ 33' Γκβαρντιόλ, 90+5' Στόουνς)

Λίβερπουλ - Τσέλσι 2-1 (30' Σαλάχ, 51' Τζόουνς / 48' Τζάκσον )

21/10 22:00 Νότιγχαμ - Κρίσταλ Πάλας

Πηγή: sport24.gr

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
ΒΙΝΤΕΟ: Λυτρώθηκε στο 90+5΄ η Σίτι με υπογραφή Στόουνς

ΒΙΝΤΕΟ: Λυτρώθηκε στο 90+5΄ η Σίτι με υπογραφή Στόουνς

ΒΙΝΤΕΟ: Λυτρώθηκε στο 90+5΄ η Σίτι με υπογραφή Στόουνς

Σοκαριστικό τροχαίο για τον Μπονιφέις της Λεβερκούζεν

Σοκαριστικό τροχαίο για τον Μπονιφέις της Λεβερκούζεν

Σοκαριστικό τροχαίο για τον Μπονιφέις της Λεβερκούζεν

Στην κορυφή μέσω… Έμπολι η Νάπολι

Στην κορυφή μέσω… Έμπολι η Νάπολι

Στην κορυφή μέσω… Έμπολι η Νάπολι

Σοβαρό τροχαίο για τον Μπονιφάς

Σοβαρό τροχαίο για τον Μπονιφάς

Σοβαρό τροχαίο για τον Μπονιφάς