Σοβαρό τροχαίο για τον Μπονιφάς

Δημοσιεύθηκε 2:30 μμ
Σοβαρό τροχαίο για τον Μπονιφάς
Leverkusen's Victor Boniface celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League soccer match between Bayer Leverkusen and AC Milan at the BayArena in Leverkusen, Germany, Tuesday, Oct.1, 2024. (AP Photo/Michael Probst)
Ο Νιγηριανός επιθετικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν ενεπλάκη σε πολύ σοβαρό τροχαίο, με τον ποδοσφαιριστή να είναι καλά στην υγεία του.

Ο Βίκτορ Μπονιφάς πέτυχε το νικητήριο τέρμα στην επικράτηση της ομάδας του με 2-1 κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ωστόσο τη χθεσινή μέρα ο άλλοτε παίκτης της Ουνιόν Σεν Ζιλιουάζ θα ήθελε να την ξεχάσει.

Πιο συγκεκριμένα ο Νιγηριανός επιθετικός ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο, με τον ποδοσφαιριστή να μην έχει πάθει κάτι σοβαρό. Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου δημοσίευσε φωτογραφία από το κατεστραμμένο όχημα και έγραψε χαρακτηριστικά: «Ο Θεός αποφάσισε πως δεν είναι ακόμα η ώρα μου.»

Οι “ασπιρίνες” σε ερώτηση που τους έγινε από την Bild καθησύχασαν τους πάντες, τονίζοντας πως ο Μπονιφάς είναι καλά στην υγεία του.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ