Η δυσκολότερη αποστολή για τον Παναθηναϊκό

Δημοσιεύθηκε 20.10.2024
Η δυσκολότερη αποστολή για τον Παναθηναϊκό
Δεν είναι ότι πιο εύκολο για μια ομάδα να συνέλθει τόσο σύντομα από ένα μεγάλο σοκ όπως αυτό.

Κακά τα ψέματα, ο άδικος χαμός του Τζώρτζ Μπάλντοκ, έχει επηρεάσει τους πάντες στον Παναθηναϊκό, ωστόσο, η ζωή μας έχει διδάξει ότι πρέπει να παλεύουμε με νύχια και δόντια, για να παραμείνουμε όρθιοι. Άλλη επιλογή δεν έχουμε. Πρέπει να προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις για να ξεπεράσουμε τα προβλήματα που συναντάμε, μικρά και μεγάλα.

Δυστυχώς, αυτή είναι η ζωή. Το ποδόσφαιρο έρχεται σε δεύτερη μοίρα και είναι λογικό. Από εκεί και ύστερα οι ποδοσφαιριστές της αθηναϊκής ομάδας οφείλουν να σφίξουν τα δόντια και να προσπαθήσουν για το καλύτερο, γιατί αυτή είναι η δουλειά τους. Από την μπάλα βγάζουν ψωμί και αυτό πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους.

Ας παίξουν λοιπόν για τον κόσμο τους, την πράσινη φανέλα, αλλά και τους εαυτούς τους. Δυνατότητες έχουν και σίγουρα είναι στο χέρι τους να κερδίσουν το σημερινό παιχνίδι και ύστερα να αφιερώσουν αυτή την επιτυχία στη μνήμη του αδικοχαμένου Τζώρτζ.

Ο αγώνας είναι δύσκολος, όμως, ο καλός Παναθηναϊκός έχει δείξει ότι μπορεί. Με νίκη στο Ηράκλειο οι πράσινοι θα παραμείνουν κοντά στην κορυφή και αποκτήσουν ψυχολογία ενόψει του πολύ σημαντικού αγώνα της Πέμπτης, απέναντι στην Τσέλσι.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ