Στην πόρτα της εξόδου της Σίτι ο Γουόκερ

Δημοσιεύθηκε 20.10.2024
 Στην πόρτα της εξόδου της Σίτι ο Γουόκερ
Η διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη να παραχωρήσει τον Κάιλ Γουόκερ, αν υπάρξει κάποια ικανοποιητική πρόταση.

Ο 34χρονος μπακ φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Αλ Αχλί, η οποία ετοιμάζεται να καταθέσει πρόταση για την απόκτησή του. Οι «πολίτες» είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον βετεράνο παίκτη, με ένα ποσό κοντά στα 15 εκατομμύρια λίρες.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα φέρεται να μην είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο πώλησης του παίκτη. Ο Γουόκερ από την πλευρά του θα ήθελε να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία το ερχόμενο καλοκαίρι και όχι τον Ιανουάριο. Παράλληλα, φέρεται απόλυτα ικανοποιημένος με την προσφορά της αραβικής ομάδας, σε οικονομικό επίπεδο.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ