Τεν Χαγ: «Παίξαμε υπέροχα, μόνο με την Τότεναμ ήμασταν κακοί»

Δημοσιεύθηκε 20.10.2024
Τεν Χαγ: «Παίξαμε υπέροχα, μόνο με την Τότεναμ ήμασταν κακοί»
Για μία εξαιρετική εμφάνιση από πλευράς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε λόγο ο Έρικ Τεν Χαγ, μετά τη νίκη της ομάδας του απέναντι στην Μπρέντφορντ (19/10, 2-1), με τον Ολλανδό να μην παραλείπει να σχολιάσει τα προηγούμενα αποτελέσματα.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επέστρεψε στις νίκες στην Premier League κάνοντας την ανατροπή απέναντι στην Μπρέντφορντ στο «Ολντ Τράφορντ» για την 8η αγωνιστική.

Χρειάστηκε να περάσει ένας μήνας για να γευτούν και πάλι τη χαρά της νίκης οι παίκτες της Γιουνάιτεντ, αφού η τελευταία φορά που αυτό έγινε ήταν στις 14 Σεπτεμβρίου κόντρα στη Σαουθάμπτον (3-0).

Ο Ολλανδός τεχνικός του οποίου η καρέκλα «τρίζει» μετά το κακό ξεκίνημα των Κόκκινων Διαβόλων τη φετινή σεζόν, μίλησε για μία εξαιρετική εμφάνιση, τονίζοντας μάλιστα πως το μόνο... άσχημο παιχνίδι της ομάδας του το προηγούμενο διάστημα ήταν αυτό απέναντι στην Τότεναμ (29/09, 0-3)!

«Ήμασταν αποφασισμένοι να νικήσουμε σήμερα, το απόλαυσα πραγματικά, γιατί παίξαμε υπέροχο ποδόσφαιρο. Το μόνο κακό παιχνίδι ήταν απέναντι στην Τότεναμ που παίζαμε με δέκα παίκτες. Σε όλα τα άλλα ματς δείξαμε χαρακτήρα και μαχητικό πνεύμα, πάνω στα οποία θα χτίσουμε», δήλωσε ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων».

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ