Αυτή τη φορά και οι γονείς

Δημοσιεύθηκε 30.6.2024
Αυτή τη φορά και οι γονείς

Ο Νικόλας Αντωνίου θα βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024», στη δεύτερη Ολυμπιάδα της καριέρας του, καθώς είχε αγωνιστεί και στους προηγούμενους Αγώνες στο Τόκιο. Αυτή τη φορά έχει και έξτρα ώθηση, αφού στο πλευρό του θα έχει και τους γονείς του, κάτι που δεν μπορούσε να γίνει την προηγούμενη φορά λόγω των περιορισμών του κορωνοϊού.

«Αυτό μου δίνει έξτρα χαρά και ευχαρίστηση να προσπαθήσω ακόμη περισσότερο», δήλωσε στη σελίδα του Παύλου Κοντίδη, μιας και ο 20χρονος είναι ένας από τους αθλητές στους οποίους προσφέρθηκε βοήθεια από το πρόγραμμα Αθλητικής Ευθύνης #TowardsParis του Κύπριου ιστιοπλόου. Σημειώνεται ότι για δεύτερη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες θα βρεθεί και η αδελφή του, Κάλια, επίσης κολυμβήτρια.

Σ.Σ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ