Ξανά στο +9 με πεντάρα ο ΠΑΟΚ

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 18.2.2019
Ξανά στο +9 με πεντάρα ο ΠΑΟΚ
Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν το δεύτερο γκολ κατά τη διάρκεια του αγώνα Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Σούπερ Λίγκα, στο γήπεδο Γεώργιος Καμάρας στη Ριζούπολη, τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΑΠΕ ΜΠΕ/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ
Μια βόλτα στην Αθήνα, εν μέσω Αλκυονίδων, αποδείχθηκε για τον ΠΑΟΚ η υποχρέωση της Ριζούπολης

Μια βόλτα στην Αθήνα, εν μέσω Αλκυονίδων, αποδείχθηκε για τον ΠΑΟΚ η υποχρέωση της Ριζούπολης με τον Απόλλωνα Σμύρνης.


Πιο εύκολα και από προπόνηση, ο επίδοξος πρωταθλητής νίκησε την «Ελαφρά Ταξιαρχία» με 5-1 (4΄ Πέλκας, 9΄ Ολιβέιρα, 33΄ Μπίσεσβαρ, 78΄ Σφιντέρσκι, 88΄ Ενρίκε - 64΄ Ντ΄ Ούρσο) και επανέφερε τη διαφορά στο +9 από τον Ολυμπιακό, ύστερα από 21 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα.


Ο «Δικέφαλος» είχε τελειώσει με το παιχνίδι από το 9ο λεπτό, όταν προηγήθηκε 2-0 με τα γκολ των Πέλκα στο 4΄ (κεφαλιά) και Ολιβέιρα στο 9΄ (σουτ), απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν επιδίωξε να αμυνθεί αλλά προσπάθησε να κάνει το παιχνίδι του και είχε τις στιγμές του, αλλά ο Μπεντινέλι στο 7΄ (απέκρουσε ο Πασχαλάκης) και στο 15΄ (σουτ άουτ) έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες για να ξαναδώσει ενδιαφέρον στον αγώνα.


Στο 33΄ ο Μπίσεσβαρ σημείωσε το 3-0 με πλασέ από γύρισμα του Λημνιού, δημιουργώντας περιέργεια για το που θα μπορούσε να φτάσει η έκταση του σκορ αν η συνάντηση συνεχιζόταν σε αυτό το μοτίβο. Και συνεχίστηκε, καθώς στο 64ο λεπτό οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ που δικαιούνταν, με σκόρερ τον Ντ΄ Ούρσο ο οποίος νίκησε τον Πασχαλάκη. Από την πλευρά του, ο «Δικέφαλος» έφτασε στο 4-1 με τον Σφιντέρσκι στο 78΄, δύο λεπτά μετά την είσοδό του στο παιχνίδι και έκλεισε το σκορ με τον Πέδρο Ενρίκε στο 89΄.


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)


ΚΙΤΡΙΝΕΣ: -


ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μπάμπης Τεννές): Χουάντερσον, Στάθης, Κύργιας, Βαφέας, Κοντοές (46΄ Γκίνο), Οριουέλα, Μπεντινέλι, Ρώσση (46΄ Βάρκας), Ντούρσο, Ντεφεντερίκο, Ελ Χέλβε (77΄ Ναζλίδης).


ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Ολιβέιρα, Μαουρίσιο, Λημνιός (86΄ Ζαμπά), Μπίσεσβαρ (76΄ Σφιντέρσκι), Πέλκας, Άκπομ (81΄ Ενρίκε).


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ