Αγώνας μιας επιλογής!

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 10.2.2020
Αγώνας μιας επιλογής!
Είναι το παιχνίδι που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τις πιθανότητες των Αμμοχωστιανών για μια θέση στην πρώτη εξάδα

Αγώνας «must win», έκφραση που χρησιμοποιείται πολύ στο εξωτερικό και κυρίως στην Αγγλία, αποτελεί για τη Νέα Σαλαμίνα ο σημερινός (19:00) με τη Δόξα, στο «Αμμόχωστος». Είναι το παιχνίδι που θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τις πιθανότητες των Αμμοχωστιανών για μια θέση στην πρώτη εξάδα κι αυτό είναι κάτι που αντιλαμβάνονται και παραδέχονται άπαντες στα ενδότερά της.

Δεν χρειάζονται πολλά λόγια για να υπογραμμίσουμε τις δυσκολίες. Κανένα παιχνίδι εξάλλου δεν είναι εύκολο, σε οποιανδήποτε έδρα. Θα χρειαστεί πολύ μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε μια ομάδα που… καίγεται επίσης για βαθμούς, για διαφορετικούς φυσικά λόγους, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος.


Χριστοφόρου και Σίμπσον συμπεριλήφθηκαν τελικά στην αποστολή, όμως προέκυψε πρόβλημα τελευταίας στιγμής με τον Νουρ ο οποίος έμεινε εκτός, όπως και ο Σέζαρ.
Πιθανή ενδεκάδα: Κίσσας (Βεσελόφσκι), Ρομάν, Λαμπό, Φουστάρ, Ρέινολντς (Χριστοφόρου), Κορέια, Μαριάνοβιτς, Κωστή, Ελουντού, Μαουρίσιο (Τέλφερ), Κίνγκσλεϊ.

]]>

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ