«Δεν κάναμε τίποτα…»

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 8.2.2020
«Δεν κάναμε τίποτα…»
Οι δηλώσεις του προπονητή της ΑΕΚ μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την αντίδραση μετά την ήττα από την Ένωση έδωσε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ηλίας Χαραλάμπους, μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ.

Για το παιχνίδι: «Νομίζω ότι έδειξαν οι παίκτες από το πρώτο λεπτό πόσο θέλαμε να κερδίσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο προηγηθήκαμε και είχαμε άλλες 2-3 ευκαιρίες για περισσότερα γκολ. Στο δεύτερο αμυνθήκαμε εξαιρετικά και δεν κινδυνεύσαμε καθόλου. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για τον χαρακτήρα που έδειξα. Αντιδράσαμε κατάλληλα μετά από ένα άσχημο αποτέλεσμα. Δεν κάναμε τίποτε. Την Τετάρτη έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΛ για το κύπελλο και επικεντρωνόμαστε σε αυτό. Εύχομαι καλή επιτυχία στον προπονητή του ΑΠΟΕΛ για το παιχνίδι με τη Βασιλεία».


Αν βολεύει την ΑΕΚ να παίζει κόντρα σε ομάδες που δεν κλείνονται: «Αν εξαιρέσουμε το δεύτερο ημίχρονο με την ΕΝΠ, τα τελευταία 5-6 παιχνίδια παίζουμε αρκετά καλά και δεν μπορώ ότι μας βολεύουν καλύτερα τέτοιου είδους παιχνίδια. Και επί της ευκαιρίας θέλω να ευχαριστήσω όσους πίστεψαν στην ομάδα και ήρθαν σήμερα στο γήπεδο».


Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ