Νίκη για να ελπίζει

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 8.2.2020
Νίκη για να ελπίζει

Ας μην ξεχνάμε ότι μετά το παιχνίδι με τη Δόξα ακολουθεί πρόγραμμα «φωτιά». Η Νέα Σαλαμίνα θα δώσει δύο εκτός έδρας παιχνίδια με Ανόρθωση και ΑΕΚ σε «Αντώνης Παπαδόπουλος» και «Αρένα», αντίστοιχα, ενώ την τελευταία αγωνιστική θα υποδεχθεί στο «Αμμόχωστος» τον Απόλλωνα. Αντιλαμβάνεται, λοιπόν, κανείς πως η κατάκτηση της νίκης στο μεθαυριανό παιχνίδι θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ, προκειμένου να διατηρηθούν οι ελπίδες για μια θέση στο πρώτο γκρουπ. Συν τοις άλλοις, δεν αποκλείεται να της παρουσιαστεί η ευκαιρία να ανέβει από αυτή την αγωνιστική μία ή δύο θέσεις στη βαθμολογία, από τη στιγμή που τόσο η ΑΕΚ όσο και η ΑΕΛ δεν έχουν και τα ευκολότερα παιχνίδια, αντιμετωπίζοντας τον ΑΠΟΕΛ και την Πάφος FC αντίστοιχα. Η ομάδα της Αμμοχώστου θα γνωρίζει τα αποτελέσματά τους, από τη στιγμή που το δικό της παιχνίδι είναι το τελευταίο χρονικά της 19ης αγωνιστικής, όμως ανεξαρτήτως αυτού, ο στόχος δεν αλλάζει ούτε στο ελάχιστο. Το αντίθετο.
Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης δεν υπολογίζει στους τραυματίες Σέζαρ και Παύλου, ενώ αναμένεται ότι θα είναι διαθέσιμος ο Κύπρος Χριστοφόρου, που ήδη αισθάνεται πολύ καλύτερα. Αν όλα πάνε καλά, τότε ο Κύπριος ποδοσφαιριστής θα επανέλθει και στην ενδεκάδα. Έτοιμος θα είναι και ο Σίμπσον. Διαθέσιμα θα είναι τα τρία νέα αποκτήματα, Ροντρίγκεζ, Μπαραβίκας και Τέλφερ. Εναπόκειται στον Ελλαδίτη τεχνικό αν θα συμπεριλάβει κάποιους εξ αυτών στο αρχικό σχήμα, ενώ αναμένεται ότι θα προβεί σε κάποιες -λίγες- αλλαγές σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.]]>

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ