ΒΙΝΤΕΟ: Έτσι μείωσε η Δόξα

Amir Δημοσιεύθηκε 6.2.2020
ΒΙΝΤΕΟ: Έτσι μείωσε η Δόξα

Η Ομόνοια σκόραρε δύο γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και φάνηκε να... καθαρίζει τον πρώτο προημιτελικό όμως με την έναρξη του δεύτερου μέρους ήρθε η απάντηση της Δόξας.

Στο 48ο λεπτό η ομάδα της Κατωκοπιάς μείωσε σε 2-1 με ωραίο σουτ του Μπόλιεβιτς, αν και η χαρά της δεν κράτησε πολύ αφού τέσσερα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 3-1.


Δείτε το γκολ της Δόξας:


]]>

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ