Με στυλ… ελληνικό!

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 3.2.2020
Με στυλ… ελληνικό!
Στα τελευταία παιχνίδια οι Ελλαδίτες της Ανόρθωσης πρωταγωνιστούν

Τη δική τους… ζωηρή πινελιά βάζουν στα τελευταία παιχνίδια της Ανόρθωσης οι Ελλαδίτες ποδοσφαιριστές της, οι οποίοι σε αυτό το χρονικό διάστημα έχουν αναλάβει ρόλο πρωταγωνιστή!

Από τα τελευταία επτά γκολ που σκόραρε η ομάδα της Αμμοχώστου, τα πέντε έχουν σημειωθεί από Ελλαδίτες, ενώ την ίδια ώρα έχουν μοιράσει άλλες τόσες ασίστ! Στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» είχε σκοράρει ο Βασιλακάκης μετά από ασίστ του Καλτσά με κεφαλιά. Στον επαναληπτικό κυπέλλου με τον Ολυμπιακό συνέβη ακριβώς το ίδιο στο 1-0 (ασίστ Καλτσά, γκολ Βασιλακάκη), στο 2-0 ο Σίλντενφελντ σκόραρε μετά από ασίστ του Καλτσά, ενώ ο τελευταίος πέτυχε το 3-0 μετά από ασίστ του Μανθάτη!


Στο τελευταίο παιχνίδι με τη Δόξα, ο Μανθάτης… σέρβιρε και ο Γκαλίτσιος άνοιξε το σκορ, ενώ το 2-0 σημειώθηκε από τον Καλτσά (μετά από ασίστ του Ράγιος)!
Είναι ομολογουμένως εντυπωσιακή η παρουσία των Ελλαδιτών το τελευταίο διάστημα, με τον Καλτσά να ξεχωρίζει, έχοντας πετύχει δύο γκολ και δώσει δύο ασίστ!


Ρεκόρ Γκαλίτσιου!
Δίνοντας συνέχεια στην αναφορά για τους Ελλαδίτες, το δικό του ρεκόρ σκοραρίσματος σημείωσε με το γκολ που πέτυχε κόντρα στη Δόξα ο Γιώργος Γκαλίτσιος. Ο Ελλαδίτης δεξιός μπακ, ο οποίος είχε σκοράρει επίσης εναντίον της Νέας Σαλαμίνας και του Απόλλωνα, έφτασε τα τρία στο φετινό πρωτάθλημα. Τα περισσότερα που είχε πετύχει στο παρελθόν σε μία σεζόν ήταν δύο. Την περίοδο 2007-08 με τη Λάρισα και το 2010-11 με τον Πανιώνιο.


Τζίμης και Τιμούρ…
Ονειρικό ήταν το ντεμπούτο του Δημήτρη Χριστοφή με τη φανέλα της Ανόρθωσης. Ο Κύπριος μεσοεπιθετικός μπήκε στον προχθεσινό αγώνα ως αλλαγή στη θέση του Ράγιος στο 68’ και 14 λεπτά αργότερα κατάφερε να σκοράρει. Ο Χριστοφή αποθεώθηκε από τον κόσμο, ενώ η αγκαλιά του στον Τιμούρ Κετσπάγια μετά το γκολ που σημείωσε, ήταν από τα… χαϊλάιτς της αναμέτρησης! Ο Γεωργιανός τεχνικός πιστεύει στον Τζίμη και του το ‘χει δείξει. Ο Χριστοφή αποτελεί ένα ακόμη μεγάλο στοίχημα για τον Τιμούρ, ο οποίος μπορεί να τον… αναγεννήσει και να τον επαναφέρει στα γνωστά του στάνταρ!


Εντύπωση προκάλεσε πάντως η τοποθέτηση του Ανδρέα Αβραάμ στην ανάρτηση του Χριστοφή στο Instagram για την πρώτη του συμμετοχή με τη φανέλα της Ανόρθωσης. «Τελικά δεν είσαι ξοφλημένος, τελικά δεν ξέχασες τι σημαίνει μπάλα, τελικά δεν είσαι χρηματολάτρης. Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αβραάμ!


Τώρα ΑΠΟΕΛ
Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις… τρέχουν και η Ανόρθωση έχει ήδη στρέψει την προσοχή της στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, το οποίο θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη στο ΓΣΠ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, το οποίο τότε είχε αναβληθεί.


Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι νεοφερμένοι Ανανίτζε και Δημήτρης Χριστοφή, ενώ θα ξεκαθαρίσει προσεχώς η κατάσταση του Οκριασβίλι, με τον Μαργκάσα να χρειάζεται λίγο χρόνο ακόμη.


Ο Νταουσβίλι, με την κίτρινη που δέχθηκε στον αγώνα με τη Δόξα συμπλήρωσε τρεις, όμως σαφώς και μπορεί να παίξει με τον ΑΠΟΕΛ. Θα μείνει εκτός από το προσεχές παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο.


Το παιχνίδι της Τετάρτης μπορεί να μην κρίνει το οτιδήποτε, αλλά αναμφίβολα έχει μεγάλη σημασία. Η Ανόρθωση θέλει να… ντουμπλάρει τις νίκες της επί του ΑΠΟΕΛ, να αυξήσει τη μεταξύ τους διαφορά και να δημιουργήσει ακόμη πιο ευοίωνες προοπτικές για την ίδια στη συνέχεια.

]]>

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ