Στέλνουν Μιλόγεβιτς στον ΠΑΟΚ!

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 3.2.2020
Στέλνουν Μιλόγεβιτς στον ΠΑΟΚ!
Αν και από τον ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνεται πως υπάρχει θέμα Αμπέλ Φερέιρα, τα σερβικά ΜΜΕ έχουν διαφορετική πληροφόρηση

Αν και από τον ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνεται πως υπάρχει θέμα Αμπέλ Φερέιρα, τα σερβικά ΜΜΕ έχουν διαφορετική πληροφόρηση. Όπως αναφέρουν, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι βασικός υποψήφιος για τον πάγκο του Δικεφάλου του Βορρά.

«Ήρθε καιρός ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς να βρει μια νέα πρόκληση. Θα βρεθεί στην Ελλάδα, καθώς είναι ο κύριος υποψήφιος για την θέση του προπονητή για τον πρωταθλητή Ελλάδας, ΠΑΟΚ», αναφέρει η Blic για τον Σέρβο πρώην προπονητή του Πανιωνίου, που τον Δεκέμβριο αποχώρησε από τον πάγκο του Ερυθρού Αστέρα.


Πάντως, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς αποτελεί μεγάλο στόχο της Αλ Αχλί για την θέση του προπονητή στον σύλλογο από την Σαουδική Αραβία, μετά την απόφαση για να λυθεί η συνεργασία της με τον Ελβετό Κρίστιαν Γκρος.





Οι άνθρωποι της ομάδας από την Σαουδική Αραβία σύμφωνα με πληροφορίες που έγραψε η ελλαδική ιστοσελίδα gazzetta.gr έχουν ήδη προκρίνει την περίπτωση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς προσφέροντας του συμβόλαιο που ξεπερνά τα 2.5 εκατ. ευρώ τον χρόνο!




]]>

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ