Αποφασισμένος για... ψηλότερα

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΛΙΟΥ Δημοσιεύθηκε 31.10.2021
Αποφασισμένος για... ψηλότερα

Άλλο ένα λιθαράκι στην πετυχημένη πορεία των τελευταίων αγωνιστικών θέλει να βάλει απόψε (19:00) κόντρα στον Απόλλωνα στο ΓΣΠ ο Ολυμπιακός. Οι μαυροπράσινοι προέρχονται από τρεις αγώνες που είναι αήττητοι (νίκη με Ομόνοια, ισοπαλία με Πάφο, τρίποντο με ΑΠΟΕΛ) και θέλουν να δώσουν συνέχεια απέναντι σε ακόμη έναν δυνατό αντίπαλο.


Σε ενδεχόμενη νίκη, η ομάδα της Λευκωσίας, που αυτή τη στιγμή είναι στην 5η θέση με 11 βαθμούς, θα πλησιάσει στον έναν βαθμό τον Απόλλωνα και θα εισέλθει στην πρώτη τετράδα, μιας και χθες είχαν αγώνα μεταξύ τους Άρης και ΑΕΛ που βρίσκονται πιο πάνω από τον Ολυμπιακό. Η αισιοδοξία στους Τακτακαλίτες είναι διάχυτη ότι ο στόχος θα επιτευχθεί. Ο Γιώργος Πετράκης, που δεν υπολογίζει στον Γουακασό, αναμένεται να κρατήσει την ίδια ενδεκάδα όπως στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Δόξα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ