Ίσως το Νο1 από τους 16

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 14.10.2021
Ίσως το Νο1 από τους 16

Οι πληροφορίες για συμφωνία της Ομόνοιας με τον Γιαν Λέτσιακς για ανανέωση του συμβολαίου του... ανέβασαν τον κόσμο των πρασίνων.


Οι φίλοι της Ομόνοιας έχουν σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον 31χρονο αριστερό μπακ ο οποίος είναι εκ των κορυφαίων παικτών της ομάδας και από τους πιο σταθερούς σε διάρκεια.


Δεν είναι μάλιστα υπερβολή να αναφέρουμε πως πρόκειται για την ανανέωση που... «έκαιγε» περισσότερο τον κόσμο της ομάδας, ειδικά αν συνοπολογίσουμε και την ηλικία κάποιων παικτών (π.χ. Χούμποτσαν, Γκόμεθ, Παπουλή).


Αν κάποιος ζητούσε από τους Ομονοιάτες να βάλουν σε σειρά προτεραιότητας τα 16 συμβόλαια που λήγουν, ίσως ο Λέτσιακς να έπαιρνε το Νο1 από την... πλειοψηφία!

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ