Για να φύγουν τα γκρίζα σύννεφα

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 3.10.2021
Για να φύγουν τα γκρίζα σύννεφα

Η μουρμούρα και η αμφισβήτηση εισέρρευσε για τα καλά στις τάξεις της Ομόνοιας και τα γκρίζα σύννεφα έχουν πυκνώσει. Οι εμφανίσεις των πρασίνων σε Κύπρο και Ευρώπη είναι μέτριες έως κακές και τα αποτελέσματα δεν έρχονται. Στο πρωτάθλημα ήδη σε τρία παιχνίδια μετρά μία ήττα και μία ισοπαλία. Ένας καλός τρόπος για να επανέλθει η ηρεμία είναι η κατάκτηση νικών, και αν αυτές έρθουν με καλή εμφάνιση, τόσο το καλύτερο.


Αυτό λοιπόν θα προσπαθήσει να πετύχει το συγκρότημα του Χένινγκ Μπεργκ στην αποψινή (19:00) αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Δεν έχει άλλη πολυτέλεια η Ομόνοια, και παρά το γεγονός ότι υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών και ντεφορμάρισμα παικτών, αυτοί που θα επιλεχθούν, επιβάλλεται να... απαντήσουν και να επαναφέρουν την πίστη και την αισιοδοξία στο πράσινο στρατόπεδο.

Ο Γιούστε αντί του Λανγκ στο κέντρο της άμυνας, ο Σέχου αντί του τραυματία Μπασιρού, ο Νικόλας Παναγιώτου αντί του τιμωρημένου Γκόμεθ στο κέντρο και ο Λοΐζου αντί του Τζιωνή, εκτιμούμε πως θα είναι οι διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στην Καραμπάχ. Οι υπόλοιποι επτά θα είναι οι Φαμπιάνο, Χούμποτσαν, Ψάλτης, Λέτσιακς, Ζαχαρίου, Κακουλλής και Παπουλής.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ