Καλή η παραδοχή αλλά...

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 30.9.2021
Καλή η παραδοχή αλλά...

Ο Τιμούρ Κετσπάγια αναγνώρισε πως παρά τον ψηλό βαθμό δυσκολίας η ομάδα του δεν προσπάθησε όσο έπρεπε στον αγώνα με τη Γάνδη.


Προέβη μάλιστα στην παραδοχή πως η ομάδα του δεν είναι στα καλά της «κι αυτό φαίνεται και στους αγώνες πρωταθλήματος» και παρότι είναι σημαντικό το ότι το αντιλαμβάνεται, αυτό δεν αρκεί!


Ο Γεωργιανός πρέπει να βρει άμεσα τι φταίει και μετά τα προκριματικά η Ανόρθωση κινείται... δύο επίπεδα πιο κάτω καθώς οι αγώνες περνούν, η βελτίωση δεν έρχεται και τα αρνητικά αποτελέσματα συσσωρεύονται. Στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ δεν... παίρνει την «Κυρία» να έχει άλλο ανεπιτυχές αποτέλεσμα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ