Ο αγώνας της χρονιάς!

ΜΥΡΙΑ ΣΑΒΒΑ Δημοσιεύθηκε 30.9.2021
Ο αγώνας της χρονιάς!

Πολύ σημαντικός κρίνεται ο σημερινός αγώνας της Ομόνοιας με την Καραμπάχ (ΓΣΠ, 22:00) αφού με μια ενδεχόμενη νίκη επί των Αζέρων οι πράσινοι θα αυξήσουν τις πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League.


Και οι τέσσερις ομάδες (Καραμπάχ, Βασιλεία, Καϊράτ), του ομίλου έχουν από έναν βαθμό και απόψε δίνεται η δυνατότητα στους πράσινους να βρεθούν στην πρώτη θέση, ενώ το γεγονός ότι αντιμετωπίζουν μια ομάδα με την οποία δεν αποκλείεται να παλέψουν μέχρι τέλους για ένα εισιτήριο κάνει τον αγώνα ιδιαίτερο για το τριφύλλι. Έτσι η Ομόνοια απόψε μέσα στην έδρα της και με τον κόσμο της στο πλάι της θα διεκδικήσει τη νίκη, που ίσως στις επόμενες αγωνιστικές θα της δώσει τη δυνατότητα να βρεθεί πολύ κοντά στην επόμενη φάση της νεοσύστατης διοργάνωσης.

Η ομάδα του Αζερμπαϊτζάν δεν είναι εύκολη αντίπαλος, οι ποδοσφαιριστές της χαρακτηρίζονται από πάθος, εντούτοις εφόσον οι ποδοσφαιριστές του Χένινγκ Μπεργκ παρουσιαστούν με σοβαρότητα και αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους θα αυξήσουν τις πιθανότητες για να φτάσουν στο ζητούμενο.

Eπιστρέφει ο αρχηγός

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Νορβηγός προπονητής δεν θα έχει στη διάθεση του τους Γιάννη Κούσουλο και Μιξ Ντίσκερουντ. Επίσης, ο Τζόρντι Γκόμεθ επιστρέφει ξανά στην αρχική ενδεκάδα και παίρνει το περιβραχιόνιο του αρχηγού, μετά από την απουσία του από τον αγώνα με την Πάφο εξαιτίας της κόκκινης κάρτας που είχε δεχτεί.

Ο Μπεργκ εξαιτίας των τελευταίων μέτριων εμφανίσεων αναμένεται ότι απόψε θα προβεί σε αλλαγές τόσο σε πρόσωπα όσο και σε σχηματισμό. Ο προπονητής των πρασίνων περιμένει από αυτούς που θα επιλέξει να ακολουθήσουν τις οδηγίες του και να παίξουν με πάθος ώστε να καταφέρουν να βάλουν γερά θεμέλια για πρόκριση.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ