Με ένα αποτέλεσμα στο μυαλό

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 24.9.2021
Με ένα αποτέλεσμα στο μυαλό

Αυτές τις μέρες η Δόξα ήταν στο επίκεντρο της δημοσιότητας, όχι για αγωνιστικούς λόγους… Παρ' όλα αυτά, ο Κώστας Σακκάς και οι ποδοσφαιριστές του καλούνται απόψε (19:00) να δώσουν το τέταρτό τους παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα, αυτή τη φορά με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας.


Στην ομάδα της Κατωκοπιάς νιώθουν αδικημένοι από το αποτέλεσμα του αγώνα με την Ομόνοια και θέλουν σήμερα να φύγουν από το Μακάρειο με βαθμολογικό κέρδος. Αυτή τη στιγμή η Δόξα βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα με τέσσερις βαθμούς.


Όσον αφορά τα αγωνιστικά δεδομένα, ο Κύπριος προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Καραμανώλη, η οποίος θα μείνει εκτός δράσης για ενάμιση μήνα. Εκτός πλάνων θα είναι και οι τιμωρημένοι Σισκόφσκι και Ανανέ. Όσον αφορά τον Λαφράνς, θα αποφασιστεί την τελευτάια στιγμή αν θα βρεθεί τελικά στην αποστολή ή όχι. Στα θετικά για τον Κύπριο προπονητή είναι η επιστροφή του Μπαλντέ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ