Δεν την έπαθε, αλλά να μάθει

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 22.9.2021
Δεν την έπαθε, αλλά να μάθει

Χειρότερη εμφάνιση δεν μπορούσε να κάνει η Ομόνοια. Και το γεγονός πως πήρε τη νίκη, με τον τρόπο που αυτή ήρθε, δεν πρέπει να «χώσει» τα όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν στην αναμέτρηση με τη Δόξα. Από τα πρώτα λεπτά φάνηκε πως «εγκλωβίστηκε» στο καλά οργανωμένο πλάνο της Δόξας.


Ο Χένινγκ Μπεργκ άλλαξε και πάλι αγωνιστικό σχεδιασμό και παρόλο που το εγχείρημά του αυτό δεν είχε κόστος, έχει τις δικές του ευθύνες για τη συνολική εικόνα της ομάδας. Και αυτό γιατί το 3-4-3 λειτούργησε σωστά απέναντι στην Καϊράτ και αρκετοί ανέμεναν πως με αυτή τη συνταγή η Ομόνοια θα παρουσιαστεί με τη Δόξα. Πάντως, είναι φανερό πως οι συχνές διαφοροποιήσεις σε πρόσωπα και σχήμα μόνο κακό κάνουν αφού η ομάδα δεν βρίσκει χημεία. Παίκτες όπως οi Γκόμεθ, Τσέποβιτς, Γιούστε και ο Σέχου, δεν έχουν καλά πατήματα.

Ο αρχηγός είναι αγνώριστος φέτος και η κόκκινη θα του δώσει... ευκαιρία για ανάσες. Το γεγονός ότι ήρθε η νίκη στον αγώνα του ΓΣΠ με τη Δόξα, είναι μία ευκαιρία να δει με ηρεμία τις αδυναμίες της. Γιατί, κακά τα ψέματα, αν έχανε, που αυτό φάνταζε πιθανόν για μεγάλο διάστημα, θα ήταν αλλιώς η συζήτηση. Δεν την έπαθε, αλλά καλείται να μάθει από αυτό το παιχνίδι και να μην παρουσιαστεί κάκιστη στο μέλλον.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ