Πίστη για ανάκαμψη

ΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ Δημοσιεύθηκε 16.9.2021
Πίστη για ανάκαμψη

Προβληματισμός υπάρχει στο Δασάκι, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν υπάρχει πανικός. Οι δύο βαριές ήττες από Απόλλωνα και ΠΑΕΕΚ, σίγουρα προβλημάτισαν, όμως, τόσο από την πλευρά του προπονητή Ηλία Χαραλάμπους όσο και από την πλευρά του προέδρου Κίκη Φιλίππου υπάρχει πίστη για ανάκαμψη και αντίδραση της ομάδας.


Το μήνυμα που βγαίνει από το Δασάκι είναι πως η ομάδα είναι στελεχωμένη με καλούς ποδοσφαιριστές και τα νέα αποκτήματα θα δείξουν την ποιότητά τους ενόψει της συνέχειας. Παίκτες όπως οι Ασούμπρε, Ελουντού, Τολεμές, Αμπντουλάγιεφ, Καρασάουκς, όταν ανεβάσουν απόδοση μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Στο μεταξύ συνεχίζεται η προετοιμασία για τον αγώνα της Δευτέρας με την Ανόρθωση. Μία δύσκολη αποστολή, αλλά ο Εθνικός θα ψάξει θετικό αποτέλεσμα μέσα στο «Α. Παπαδόπουλος». Ο Ηλίας Χαραλάμπους δουλεύει εντατικά για να διορθώσει τα λάθη που έγιναν και να παρουσιάσει την ομάδα του βελτιωμένη.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ