Στοχεύει διπλό στην... επέτειο

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 16.9.2021
Στοχεύει διπλό στην... επέτειο

Πριν έναν χρόνο, στις 16 Σεπτεμβρίου, η Ομόνοια απέκλεισε στα πέναλτι τον Ερυθρό Αστέρα στον γ΄ προκριματικό γύρο του Champions League και για πρώτη φορά στην ιστορία της, μπήκε σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης καθώς έπαιξε σε αυτούς του Europa League.


Σήμερα (17:30), ακριβώς έναν χρόνο μετά, θέλει να γιορτάσει την… επέτειο με ιδανικό ξεκίνημα στους ομίλους του Conference League. Οι πράσινοι μετέχουν στη νεοσύστατη αυτή διοργάνωση της UEFA και το πρώτο εμπόδιο είναι η Καϊράτ Αλμάτι από το Καζάκσταν, στο πλαίσιο του 8ου ομίλου, όπου είναι επίσης η Βασιλεία και η Καραμπάχ. Το συγκρότημα του Χένινγκ Μπεργκ ξέρει πολύ καλά πως με ένα καλό αποτέλεσμα θα θέσει γερή υποψηφιότητα για ακόμη πιο μακριά, μιας και οι αντίπαλοι που έχει να αντιμετωπίσει, δεν αποτελούν φόβητρο.

Στο 150ό παιχνίδι της στην Ευρώπη, ευελπιστεί πως θα μπορέσει τουλάχιστον να μην χάσει. Πριν από 18 χρόνια (2003) είχε πάει και πάλι στο Καζακστάν και είχε γυρίσει με την πρόκριση απέναντι στην Ίρτις, επικρατώντας με 2-1 (0-0 στο ΓΣΠ, και θέλει να το επαναλάβει ξανά για να θέσει γερές βάσεις…

Έμεινε Κύπρο ο Τσέποβιτς

Με εκπλήξεις ταξίδεψε η αποστολή, αφού στο αεροπλάνο για το Αλμάτι δεν μπήκαν οι Μάρκο Τσέποβιτς και Κωνσταντίνος Παναγή, με τον Φράνσις Ουζόχο να μετέχει για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό ταξίδι λίγες μέρες μετά την επιστροφή του στους πράσινους.

Ο Τσέποβιτς προερχόταν από τραυματισμό και αποφασίστηκε να πάρει χρόνο για να ετοιμαστεί, αφού απέναντι στην ΑΕΚ έδειξε επηρεασμένος. Όπως γίνεται αντιληπτό, θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα, με τον Κακουλλή να είναι ο επικρατέστερος να παίξει αντί του Σέρβου φορ. Στο τέρμα θα παίξει ο Φαμπιάνο. Στο δεξί άκρο της άμυνας πιθανόν να δούμε τον Ψάλτη αντί του Σέχου που δεν είναι σε καλή φάση, ενώ στο αριστερό θα διατηρηθεί ο Λέτσιακς. Τώρα, στο κέντρο της άμυνας, τέσσερις παίκτες είναι υποψήφιοι για τις δύο θέσεις.

Πρόκειται για τους Λανγκ, Γιούστε, Χούμποτσαν και Νικόλα Παναγιώτου. Στο κέντρο, λόγω των απουσιών Κούσουλου και Ντίσκερουντ, οι Γκόμεθ και Μπασιρού θα είναι βασικοί και πάλι, ενώ ο Παπουλής θα αρχίσει βασικός αντί του Λοΐζου. Οι Τζιωνής μάλλον θα παίξει αριστερά, με τον Ζαχαρίου να έχει προβάδισμα αντί του Λοΐζου στο δεξί άκρο της επίθεσης. Εκτός επιλογών είναι ως γνωστόν και ο Μποτεάκ λόγω τραυματισμού.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ