Δεν θέλει Παρτιζάν

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 15.9.2021
Δεν θέλει Παρτιζάν

Δύσκολα θα επέστρεφε στην Παρτιζάν ο Στέφαν Τσέποβιτς, σύμφωνα με όσα δήλωσε στους συμπατριώτες του ενόψει του αγώνα της ομάδας του Βελιγραδίου με την Ανόρθωση.


Ο Σέρβος επιθετικός της ΑΕΛ τόνισε πως ναι μεν είναι ωραίο για έναν ποδοσφαιριστή να κλείνει την καριέρα του εκεί που την ξεκίνησε, όμως προτιμά να μην πάρει θέση από κάποιο νεαρό ταλέντο και να τους κάνει χώρο.


«Είναι ωραίο να τελειώνεις την καριέρα του εκεί που την ξεκινάς. Αλλά δεν θέλω να πάω και απλώς να πάρω τη θέση από τα ταλαντούχα παιδιά. Δεν θα το κάνω. Δεν θα επιστρέψω απλώς για να επιστρέψω. Θα αφήσω χώρο. Εύχομαι στην Παρτιζάν ό,τι καλύτερο, να έχει μια καλή χρονιά» ανέφερε ο Τσέποβιτς.


Σημειώνεται πως ο 31χρονος επιθετικός των γαλαζοκιτρίνων, ο οποίος αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής της Παρτιζάν, επέστρεψε στην ομάδα το 2012, κάνοντας μια εξαιρετική σεζόν με 25 συμμετοχές, οκτώ γκολ και έξι ασίστ και παίρνοντας μεταγραφή στη Χιχόν (αρχικά με δανεισμό) έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ το 2014.


Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ