Ήταν πολλές οι... ατέλειες

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 14.9.2021
Ήταν πολλές οι... ατέλειες

Όταν ο ίδιος ο προπονητής εμφανίζεται προβληματισμένος όχι για την ήττα, αλλά για την εικόνα της ομάδας του και το λέει, αυτό δείχνει πως είναι έτοιμος να κάνει τις κινήσεις που πρέπει για να τη βελτιώσει. Άλλωστε δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά αφού ήδη το κακό έγινε στην αναμέτρηση με αντίπαλο την ΑΕΚ στη Λάρνακα.


Πλέον εξαρτάται από τους παίκτες να ανεβάσουν στροφές. Η Ομόνοια ήταν μέτρια έως κακή στο «Αρένα» εκεί όπου γνώρισε την ήττα από τη Λαρνακιώτικη ομάδα και μπήκε με το… αριστερό στον νέο μαραθώνιο, στην προσπάθεια υπεράσπισης του… στέμματος.


Ο Χένινγκ Μπεργκ είδε αρκετά από τα πολύτιμα γρανάζιά του να υπολειτουργούν και έτσι η Ομόνοια δεν μπόρεσε να αποσπάσει κέρδος, αν και όταν ανέβηκε στο φινάλε με την είσοδο του Φώτη Παπουλή, το έκανε καθυστερημένα. Ίσως εδώ να έχει ευθύνη και ο ίδιος που δεν άλλαξε πρόσωπα νωρίτερα ώστε η ομάδα να έχει περισσότερο χρόνο για ν΄αντιδράσει.


Ο Γιόρντι Γκόμεθ δεν είχε καλά πατήματα στο κέντρο, οι Σέχου και Λέτσιακς, ήταν επιρρεπείς σε λάθη στο αμυντικό κομμάτι και δεν είχαν καλές επιλογές στην επίθεση ενώ οι Λοΐζος Λοΐζου και Μάρκο Τσέποβιτς ήταν άφαντοι στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Ειδικά ο Σέρβος προβληματίζει πάρα πολύ αφού στα φετινά παιχνίδια δεν πρόσφερε καθόλου και από τη στιγμή που φαίνεται πως ούτε και ο Ντούρις μπορεί να κάνει τη διαφορά, στην ουσία καλείται ο Κακουλλής να βγάλει τα… κάστανα από τη φωτιά. Πάντως έδειξε με την περσινή του συνεισφορά ο Τσέποβιτς πως μπορεί να κάνει τη διαφορά. Αυτό περιμένει και ο Μπεργκ.


Πλέον τα παιχνίδια είναι συνεχόμενα για την Ομόνοια και δεν έχει την πολυτέλεια να μοιρολογεί. Επιβάλλεται να μαθαίνει από τα λάθη της και να παρουσιάζεται καλύτερη ώστε να παίρνει αυτό που θέλει. Αύριο το πρωί η αποστολή θα αναχωρήσει για το Καζακστάν εκεί όπου την Πέμπτη θα κάνει πρεμιέρα στο Conference League απέναντι στην Καϊράτ Αλμάτι (17:30).


Ο Χένινγκ Μπεργκ δεν υπολογίζει και πάλι στους Ερίκ Μποτεάκ, Μιξ Ντίσκερουντ και Γιάννη Κούσουλο και είναι δεδομένο πως θα προβεί σε αρκετές διαφοροποιήσεις στην ενδεκάδα. Αυτοί οι τρεις δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσουν ούτε στον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στη Δόξα τη Δευτέρα στο ΓΣΠ.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ