Στο χέρι των διαιτητών...

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 12.9.2021
Στο χέρι των διαιτητών...

Αρχή με Κύπριους διαιτητές στο παγκύπριο πρωτάθλημα, αλλά... ουδείς γνωρίζει πώς θα συνεχίσουμε.


Διότι κάθε χρόνο ο στόχος είναι να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα με Κύπριους αλλά στην πορεία εξαιτίας των λαθών και των αντιδράσεων κυρίως των «μεγάλων» είναι αναπόφευκτη η κάθοδος των ξένων ρέφερι.

Σημαντικό κριτήριο για τις αποφάσεις που λαμβάνονται από την ΚΟΠ είναι η παρουσία των ρέφερι στα ντέρμπι και η αρχή γίνεται σήμερα με τον Βασίλη Δημητρίου, ο οποίος θα διευθύνει το μεγάλο παιχνίδι μεταξύ της ΑΕΚ και της Ομόνοιας.

Στο χέρι των διαιτητών είναι να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των φιλάθλων. Λάθη θα γίνουν αλλά οφείλουν να αποδεικνύουν σε κάθε αγώνα ότι είναι αντικειμενικοί και να μένουν ανεπηρέαστοι σε εξωγενείς παράγοντες.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ