Μπράβο Ανδρέα Σοφοκλέους!

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 11.9.2021
Μπράβο Ανδρέα Σοφοκλέους!

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ Ανδρέας Σοφοκλέους, σε συνέντευξη Τύπου με την ευκαιρία της έναρξης της σχολικής χρονιάς, έδωσε λεπτομέρειες για τη βοήθεια που πρόσφερε σε 5 χιλιάδες παιδιά το λεμεσιανό σωματείο και το ίδρυμα ΚΕΠΑΚΥ.


«Εμείς θα πάρουμε το πρωτάθλημα ανθρωπισμού και το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου θα το διεκδικήσουμε, αλλά δεν θα νιώσουμε ότι χάσαμε κάτι μεγάλο αν δεν το πάρουμε.

Αλλά στον στίβο της ζωής,  θέλουμε να είμαστε πρώτοι», τόνισε ανάμεσα σε άλλα ο κ. Σοφοκλέους. Ακόμα κάτι ξεχωριστό από τον πρόεδρο της ΑΕΛ που κάποιοι δεν εννοούν να κατανοήσουν: «Πρέπει να δώσουμε έμφαση στα παιδιά. Υπάρχει φτώχεια στην Κύπρο.

Έχει κόσμο που έχει ανάγκη…»,. Από μας ένα μεγάλο μπράβο στον κ. Ανδρέα, στην ΑΕΛ και στο ΚΕΠΑΚΥ, και μακάρι όλοι να σκέφτονταν και να ενεργούσαν με παρόμοιο τρόπο…

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ