Αυτός θα στεριώσει;

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 6.9.2021
Αυτός θα στεριώσει;

Kαι τι δεν «έπαθε» ο Απόλλωνας τα τελευταία χρόνια με τους αριστερούς του μπακ.


Παρότι η ομάδα της Λεμεσού κατάφερνε να βρίσκει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές για τη συγκεκριμένη θέση, αυτή έμοιαζε... καταραμένη με αποτέλεσμα κανείς να μην στεριώσει.


Ενδεικτικές οι περιπτώσεις των Ζάντερ, Αγκίρε και Γκεριέ.


Στον Απόλλωνα ελπίζουν ότι ο Χαϊτάμ Αλεσάμι θα βάλει τέλος σε αυτό το σκηνικό.


Περιμένουν πολλά οι κυανόλευκοι από τον 30χρονο Νορβηγό κι εύχονται πως όχι μόνο θα επιβεβαιώσει πως πρόκειται για εξαιρετική επιλογή, αλλά θα καταφέρει, εν αντιθέσει με τους προκατόχους του, να... στεριώσει στην ομάδα.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ