Αυτές κάνουν κουμάντο

ΓΗΠΕΔΟ Δημοσιεύθηκε 5.9.2021
Αυτές κάνουν κουμάντο

Οι διοικήσεις προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο τους να πάει γήπεδο. Κάποιες το επιτυγχάνουν και κάποιες άλλες όχι. Κακά τα ψέματα όμως, ένας αποτρεπτικός παράγοντας, είναι οι ώρες διεξαγωγής. Με παιχνίδι να αρχίζει στις 21:00 το βράδυ, ποιος υποστηρικτής ομάδας από άλλη πόλη, θα πάει να δει την ομάδα του; Και μετά κλαίγονται και τα ρίχνουν στην κάρτα οπαδού και στο κράτος για τα μέτρα κατά της πανδημίας.


Τα λεφτά που δίνονται για τα τηλεοπτικά δικαιώματα από τις συνδρομητικές πλατφόρμες, είναι πολλά και αυτές κάνουν κουμάντο. Και από τη στιγμή που πληρώνουν, προσπαθούν να πουλήσουν το προΐον τους, όπως και όποτε αυτές θέλουν. Τα πράγματα είναι πολύ απλά…

Κρίστοφερ

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ