Και τι διορθώσεις να κάνεις;

ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΗ Δημοσιεύθηκε 3.9.2021
Και τι διορθώσεις να κάνεις;

Δυστυχώς στην Ομόνοια, οι παίκτες της, όχι μόνο δεν παίρνουν ανάσες από τα συνεχόμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια, αλλά επιβαρύνονται και άλλο από το «παράθυρο» που έχει να κάνει με τις Εθνικές ομάδες.


Δεν είναι μόνο οι αγώνες, αλλά και τα ταξίδια που αναγκαστικά πρέπει να κάνουν οι διεθνείς. Και μπορεί να πει κάποιος να πει πως αυτό είναι για όλες τις ομάδες, εντούτοις οι πράσινοι έχουν... πάρα πολλούς παίκτες εκτός προπονήσεων.


Συνολικά οι πράσινοι έχουν 13 διεθνείς. Είναι οι έξι με την Εθνική Κύπρου (Τζιωνής, Λοΐζου, Παναγιώτου, Παναγή, Παπουλής, Ψάλτης), οι δύο με την Ελπίδων (Κακουλλής και Χαραλάμπους), ενώ από εκεί και πέρα έχουμε: Άνταμ Λανγκ (Ουγγαρία), Αμπντουλαχί Σέχου και Φράνσις Ουζόχο πλέον με την Εθνική Νιγηρίας), Μπασιρού (Κόμορος), Χούμποτσαν (Σλοβακία).


Οι πλείστοι εξ αυτών θεωρούνται βασικοί και η τεχνική ηγεσία ελπίζει να μην έχει άλλα προβλήματα αφού η προετοιμασία ήδη γίνεται μετ΄ εμποδίων καθώς, πέραν των διεθνών, υπάρχουν και παίκτες στα... πιτς. Ο λόγος για τους Μάρκο Τσέποβιτς, Ερίκ Μποτεάκ και Γιάννη Κούσουλο. Ο μόνος που ίσως προλάβει την αναμέτρηση με την ΑΕΚ Λάρνακας είναι ο Σέρβος επιθετικός.


Και τι διορθώσεις να κάνεις όταν απουσιάζουν τόσοι πολλοί παίκτες και θα επιστρέψουν οι πλείστοι λίγο πριν αρχίσουν οι εγχώριες αγωνιστικές υποχρεώσεις; Γιατί, κακά τα ψέματα, στον επαναληπτικό με την Άντβερπ παρουσιάστηκαν αδυναμίες που χρήζουν άμεσης βελτίωσης όπως είναι η δημιουργία φάσεων.


Όπως γίνεται αντιλήπτό, στο φιλικό της Κυριακής με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας στο Δασάκι, η τεχνική ηγεσία θα παρατάξει την ομάδα με μπόλικες ρεζέρβες, αλλά και νεαρούς από τα τμήματα υποδομής. Τουλάχιστον θέλει τους λεγόμενους βασικούς που έμειναν να τους κρατήσει σε εγρήγορση και αναμένεται πως θα τους δώσει κάποια λεπτά συμμετοχής.

Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων
Οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας gipedo.politis.com.cy διατηρούν το δικαίωμα να αφαιρούν σχόλια αναγνωστών, δυσφημιστικού και/ή υβριστικού περιεχομένου, ή/και σχόλια που μπορούν να εκληφθεί ότι υποκινούν το μίσος/τον ρατσισμό ή που παραβιάζουν οποιαδήποτε άλλη νομοθεσία. Οι συντάκτες των σχολίων αυτών ευθύνονται προσωπικά για την δημοσίευση τους. Αν κάποιος αναγνώστης/συντάκτης σχολίου, το οποίο αφαιρείται, θεωρεί ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν το αληθές του περιεχομένου του, μπορεί να τα αποστείλει στην διεύθυνση της ιστοσελίδας για να διερευνηθούν. Προτρέπουμε τους αναγνώστες μας να κάνουν report / flag σχόλια που πιστεύουν ότι παραβιάζουν τους πιο πάνω κανόνες. Σχόλια που περιέχουν URL / links σε οποιαδήποτε σελίδα, δεν δημοσιεύονται αυτόματα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ